ЧАСТНА ПОЧИВНА БАЗА "КОТВА"  - семеен хотел

гр. ЦАРЕВО, ул."АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ" No:16-B

тел. за контакти: 042 / 64-50-74 ; 0590 / 5-42-28 ; GSM 0888/980839
e-mail: dijemon@abv.bg ; уеб сайт: http://kotva.haskovo.net


БАЗАТА СЕ СЪСТОИ ОТ:


     ПЪРВИ ПАРТЕРЕН ЕТАЖ:
    1.Две стаи без тераси, всяка със самостоятелен санитарен възел, с хладилен шкаф и цветен телевизор със сателит, тремо кана, чаши за чай и вода. Стаите са съответно с две и три единични легла.
  
 
   
2. Апартамент от три стаи. Две от стаите са  спални помещения  всяко с по две единични легла и  трета стая - всекидневна с веранда с два къта, кът за хранене и за почивка. Всекидневната е оборудвана с диван-спалня, две табуретки, ниска масичка, хладилник, цветен телевизор със сателит, мивка, печка, маса за хранене, съдове за готвене и сервиране. Към всекидневната има веранда с масичка и столове. Апартамента е с два отделни санитарни възела


   ТРЕТИ ЕТАЖ:  
    1.Две стаи с тераси, всяка със самостоятелен санитарен възел, с хладилен шкаф, цветен телевизор със сателит, термо кана, чаши за чай и вода. Стаите са с по две единични легла.
   
    2. Апартамент  от три стаи. Две от стаите са  спални помещения с тераса към всяко помещение. Едното помещение е с легло-спалня, второто е с три единични легла , и трета стая-всекидневна с тераса с два къта - за хранене и за почивка. Всекидневната е оборудвана както в апартамента на първия етаж. Апартамента е с два отделни санитарни възела.


      ЧЕТВЪРТИ МАНСАРДЕН ЕТАЖ:
    1.Апартамент – гарсониера от две стаи.. Едната стая е спално помещение с двойно легло-спалня и едно единично легло,  и втора стая - кухня  с диван спалня в нея,  печка, мивка, хладилник,  маса за хранене, набор за готвене и сервиране, цветен телевизор със сателит. Всяка стая е с самостоятелна тераса Апартамента е с един санитарен възел. Мансардата е с височина 2 м. в най-ниската част и 2,40 м. в най –високата част.
 


    ОБЗАВЕЖДАНЕ:  
- легла на матрак, нощни шкафчета, тоалетна масичка с огледало и табуретка към нея, гардероб две крила с настройка във всяко спално помещение, стенна закачалка, спално бельо – чаршафи, калъфка, одела, хавлии за всяко легло; 
- мебелите са  от дърво във всички помещения ;
- наборите за готвене и сервиране са алпака, порцелан, и стъкло;
- на всяка тераса масичка и  столове от пластмаса;
- санитарните възли са с фаянс, теракот и хънтър, оборудвани с тоалетно гърне, мивка, душ, леген, кофа, кош за хартия, аксесоари за баня, чаши за вода;
- терасите са оборудвани с кошче за смет, сушилник за пране; масичка и столове от пластмаса.
- прозорците са с алуминиеви щори, вратите към терасите са с ресни и фортачки с мрежа срещу насекоми, в стаите без тераси по едно крило от прозорец е с мрежа срещу насекоми;
- подът е с теракот във всички помещения.


      ЛЕГЛОВА БАЗА:
  Първи партерен етаж - стая с две легла, стая с три легла, апартамент с четири легла и диван - спалня във всекидневната на апартамента - т.е. общо 9 легла и диван.
Трети етаж - две стаи с по две легла, апартамент с пет легла /легло - спалня и три единични легла/ и диван - спалня във всекидневната на апартамента - т.е. общо 9 легла и диван.
Четвърти мансарден етаж - апартамент с три легла /легло - спалня и едно единично легло/ и диван - спалня в кухнята на апартамента - т.е. общо 3 легла и диван.
 
ОБЩО: 21 легла и 3 диван - спални - т.е. 27 места.


    Базата разполага с двор - градина с места за сядане и почивка.
     
Обекта работи само летния сезон от м. Юни до м. Септември включително.


ПОЧИВНА БАЗА "КОТВА"

Ви предлага своите на-добри условия за отдих !

Ако акустирате при нас, ще получите обслужване и обстановка за каквито сте мечтали !